⭐️ Brug rabatkoden 'ny kunde' og få 15 % rabat på din første kasse ⭐️

Energimix kassen I Hundekassen

Med et abonnement på Energimix kassen får du hver måned tilsendt en kasse der indeholder de samme energistænger hver gang. 

Kassen indeholder ca 25 energistængerne som er fordelt på: 

  • 5 x heste energistænger
  • 10 x okse energistænger ( 12 cm)
  • 100 g. kalve energistænger (ca. 7-10 stk).

➤ Energimix kassen er til dig der gerne vil aktiver og stimulere din hunds naturlige tyggelyst med sunde og gode tyggestænger.

➤ Til dig med den tyggeglade hund der vil sætte pris på at få en god energistang næsten dagligt. 

➤ Eller til dig der har en hund der har brug for lidt ekstra tandpleje i form af naturlige tandbørster. 

➤ Til dig der kan lide ideen og tanken om at du altid har gode tyggeting at give til din hund, uden at du selv skal tænke på det eller bruge tiden på at købe det. 

 

Hvorfor energistænger:

De fleste hunde elsker energistænger og har stor glæde af dem. Det er uanset om det er kalveenergistænger, okseenergistænger eller hesteenergistænger. 

Det er en naturlig og god tyggeting lavet af 100% ren kød, der er tørret helt uden nogen form for tilsætningstoffer eller brug af kemikalier. 

Energistængerne er nemme for din hund at fordøje og så er de rig på proteiner.

De indeholder ikke mange kalorier og kan derfor gives dagligt uden du behøver at være bekymret for at din hund tager på af dem (der kan selvfølgelig være undtagelser på dette).

Pga af det lave kalorieindhold kan de være gode til hunde med stor appetit, da man kan give dem ofte med god samvittighed. Så for den kronisk sultne hund, der altid går og håber på at der falder lidt af til den, kan det ”berolige” og dæmpe dens sult lidt.

Det er et hårdt og massivt tyggeben der giver god tyggeværdi til din hund og de kan spises af næsten alle hunde. 

Tyggeting og tyggetid - hvorfor er det vigtigt?

At tygge er meget naturligt for hunde og de fleste hunde har et stort behov for dette. Det er derfor ideelt at tilbyde den gode tyggeting regelmæssigt. 

Når din hund tygger, virker det beroligende og afstressende på den, da det frigiver endorfiner. Det får den til at komme helt ned i ”gear” og er godt til at få den til at slappe af.

Din hund bliver naturligt aktiveret og stimuleret mens den ligger og tygger og det kan mindske kedsomhed og destruktiv adfærd (at den bidder i ting den ikke må eller feks. er meget destruktiv med sit legetøj).

Når din hund ligger og tygger i gode naturlige tyggeting styrker det samtidig dens tandkød og kæbemuskler og hjælper på at opretholde en god mundhygiejne og flotte tænder uden plak og tandsten

At få lov til at ligge og tygge i gode tyggeting er bare lækkert og noget de fleste hunde elsker. Tænker du også at din hund vil sætte pris på det, så er jeg sikker på at Energimix kasse er et rigtig godt valg til jer. 

Om det er direkte nødvendigt med gode tyggeting………nej det kan jeg ikke sige at det er for jeg kender rigtig mange hunde der trives fint uden. Men selv om de trives fint uden, så er jeg sikker på at mane af dem vil sætte stor pris på det, samt have glæde af de gavnlige ting ved det. 

Gode tyggeting har altid været naturligt for mig at give mine hunde og en glæde jeg bestemt ikke har lyst til at fratage dem. 

Alle energistængerne jeg kommer i kasserne, kommer fra dyr inden for Eu og er produceret i Holland og Tyskland. Nogle gange vil de komme fra andre lande, men det vil altid være lande inden for Eu og kommer aldrig fra Kina eller lign.