⭐️ Brug rabatkoden 'ny kunde' og få 15 % rabat på din første kasse ⭐️

Hvad er energistænger

Bully sticks er ikke bare sikre tyggeting at give til din hund. De har også en masse sundhedsfordele fordele i forhold til din hunds mund- og tand hygiejne. Samt din hund naturligt får tilfredsstillet sit tyggebehov og tyggelyst. 

Energistænger, oftest kaldet Bully sticks er tørret okse-, heste- eller kalvepenis.

Det er en 100% naturlig hundesnack med kun 1 ting på ingredienslisten og de er derfor helt uden farve, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. En hundesnack helt uden skadelig kemi, du med god samvittighed kan give til din hund hver dag.

De er 100% fordøjelige for din hund (de nedbrydes nemt i din hunds mave) og er et rigtig godt altenativ til rawhide (de hvide tyggeruller som ofte indeholder en del tilsat kemi) som nogle hunde kan have svært ved at fordøjelige og ofte kaster op af.

De er hårde i konsistensen og giver derfor god tyggeværdi og tyggetid til din hund.

Når din hund ligger og tygger i hårde tyggeting, som feks energistængerne,  understøtter det en god tand- og mund hygiejne hos din hund ved at den naturligt får "skrabet" tandkødet og tænderne. Denne "skrabning"  hjælper til at holde plak og skidt væk fra din hunds tænder, da plakken ikke får lov til at sætte sig godt fast på tænderne.

Har din hund allerede meget plak på tænderne vil det ikke kunne fjernes ved hjælpe fra energistængerne. De er bedst til at holde det væk eller nede. Jeg vil i stedet anbefaler gode rå ben (husk altid rå og ALDRIG kogte eller tilberedt) eller i nogle tilfæde en tandrensning ved dyrlægen. Når tandstenen er fjernet, vil energistængerne være gode som hjælp til at vedligeholde den gode mundhygiejne.