⭐️ Brug rabatkoden 'ny kunde' og få 15 % rabat på din første kasse ⭐️

Om Hundekassen

Hvem står bag Hundekassen

Det er jo meget rart at vide hvem der måned efter måned, står og udvælger og pakker hundens månedskasse - og måske også skal pakke en kasse til netop din hund. Så jeg vil lige præsentere mig selv lidt nærmere.

Jeg hedder Betina og ud over Hundekassen ejer og driver jeg også webshoppen vimedpoter.dk

Jeg sendte den første Hundekasse ud, tilbage i 2015 og der er siden da blevet sendt rigtig mange Hundekasser af sted til en helt masse heldige hunde. webshoppen startede jeg stille op, sidst i 2016. 

Det er mig der står for alt det daglige og det er mig du vil fange hvis du ringer eller skriver. Jeg har dagligt mange produkter i hænderne og har et godt og bredt produktkendskab og det er mig der udvælger og pakker indholdet i hver månedskasse. 

I tillæg kan jeg nævne:

  • Jeg er selv hundeejer og har været det siden 2006.
  • Jeg er udannet klikkertræner gennem Canis
  • Jeg har et stor race- samt produktkendskab
  • Fra 2007-2011 drev jeg en lille hyggelig og personlig hundepension med plads til 9 hunde. 

Sådan startede det

Jeg startede Hundekassen fordi jeg som hundejer ofte stod og manglede noget godt at give til mine hunde (jeg havde selv 3 hunde). Jeg boede ikke lige i nærheden af en butik med et godt udvalg og ville ikke købe det i supermarkederne, da det næsten altid indeholder en masse korn, animalske biprodukter, farve og andet skrammel. I sjov sagde jeg en dag til min mand, at det kunne være fedt hvis man kunne tilmelde sig en abonnementskasse til hund, med gode kvalitetsprodukter. Og sådan startede Hundekassen :-)

Min ide og ønske med Hundekassen

Mit ønske med Hundekassen er først og fremmst at indholdet skal være brugbart og spreder glæde hos modtager og jeg tænker meget over indholdet jeg udvælger til kassen. Mange hunde elsker at tygge og jeg søger altid for at der er noget godt at tygge i, i form af gode tyggeting. Mange elsker også at forkæle med lidt lækkert og letspiseligt og det søger jeg også for er i kassen. Og til sidst er det altid godt med godbidder til træning og belønning, så godbidder putter jeg også altid i. 

Jeg ved dog også at man ikke kan sammensætte en kasse der tilfredsstiller alle og især hundelegetøj skiller ofte vandende. Nole hunde elsker legetøj og ande hunde gider det ikke rigtig (eller også ødelægger de det). Jeg har derfor oprettet en kasse uden legetøj ( Original kassen ) og en med legetøj ( Luksus kassen ).

Ønsket er at jeg gør det nemt for dig at forkæle din hund med gode produkter. Du skal ikke selv bruge tid på at udvælge og købe produkter. Se det lidt som at jeg er din hunds personlige shopper. Jeg søger for at det er gode ting der bliver udvalgt til kassen, gode ting du med god samvittighed kan give til din hund. 

Enzo (labrador) min første egen hund som vi fik året 2006. Året efter kom der 2 mere til, nemlig mine 2 flatcoated retriever Mickey og Diesel (kuldbrødre). I 2017 måtte vi desværre sige farvel til Diesel pga sygdom. I 2018 flyttede Pepsi ind (Engelsk Springer Spaniel). Det var desværre også det år vi måtte sige farvel til vores 2 senior drenge Enzo og Mickey. 

Mickey og Diesel

Pepsi